Marsilya – PSG İddaa Tahmini 24.10.2021

Marsilya ile PSG‘nin, 24 Ekim Pazar günü vereceği 3 puan mücadelesi beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak Fransa Ligue 1‘in 11. hafta mücadelesine Veldorme Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Marsilya galibiyetine 5.00, beraberliğe 4.33, PSG galibiyetine ise 1.65 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.00, beraberliğe 3.65, konuk ekibe ise 1.43 oran veriyor.

Marsilya İki Kulvarda Zorlandı

Fransa Ligue 1’in 11. haftasında lider PSG’yi evinde konuk edecek olan Marsilya, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Lorient’i 4-1 mağlup ederek, yükselişe geçti. Milli ara öncesi Lille ve Lens karşısında mağlup olan Jorge Sampaoli’nin ekibi, aradan harika bir galibiyetle döndü. Marsilya iki kulvarda birden mücadele etmenin zorluğunu yaşıyor. UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda mücadele eden ekip, 3 maçtan 3 beraberlikle ayrıldı. Hafta içi Lazio deplasmanından golsüz beraberlikle dönen ekip, Ligue 1’de daha iyi bir performans grafiği ortaya koyarak 3. sıraya yükselmeyi başarsa da, Avrupa dönüşü önemli puan kayıpları yaşadı.

PSG İki Kulvarda Lider

PSG, Milli ara dönüşü iki kulvarda da üst üste galibiyetlere imza attı. Fransa Ligue 1’de ilk 8 haftadan 8 galibiyetle çıkmayı başaran Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, son sınavında Rennes’e 2-0 mağlup olarak, ilk yenilgisini alırken, Milli ara dönüşü galibiyetlerine kaldığı yerden devam etti ve 1-0 geriye düştüğü Angers’i 2-1 mağlup etti. Konuk ekip bir geri dönüşe de UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde imza attı ve Leipzig karşısında 2- kez geriye düşerken, Messi’nin 2, Mbappe’nin tek golüyle geri dönmeyi başardı ve 3-2’lik galibiyetle birlikte puanını 7’ye yükselterek liderliği ele geçirdi. İki kulvarda lider olarak yoluna devam eden PSG, Marsilya derbisine formda ve moralli çıkıyor.

Maç Bilgileri

Marsilya – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Bastien. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında önemli bir eksik bulunmuyor. PSG cephesinde ise Paredes ve Ramos’un sakatlığı bulunuyor.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Kamara, Arkadiusz Milik, La Fuente.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Donnarumma, Kimpembe, Diallo, Kehrer, Dina, Hakimi, Wijnaldum, Messi, Neymar, Mbappe, Icardi.

PSG, Marsilya derbisine lider olarak çıkıyor. Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi A Grubu’nu domine eden ekip, son haftalarda istikrardan uzak kalan Marsilya’yı deplasmanda mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.43

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbiden kazanan çıkmadı. Lider PSG deplasmanda Achraf Hakimi’nin kırmızı kartıyla 57. dakikada 10 kişi kalırken, Marsilya karşısında galibiyet adına yeterli olamadı.