Sivasspor Adana Demirspor İddaa Tahmini 24.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Sivasspor evinde, Adana Demirspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Sivasspor ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sivasspor kazanır 2.18, beraberlik 3.80, Adana Demirspor kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Sivaspor Galibiyet Peşinde

Sivasspor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldılar. Süper Lig’de son 2 maçta 5 puan kaybeden Sivasspor, bu süreçte 1 puan toplayabildi. 9 hafta sonunda 2 galibiyeti bulunan Rıza Çalımbay’ın ekibi, topladığı 10 puan ile 14. Sırada yer alıyor. Bu sezon Süper Lig’de iç sahada oynadıkları 5 karşılaşmanın 4’ünde puan almayı başardılar. Bu hafta Sivasspor’a Koray Altınay ve Jorge Felix’in sakatlıkları var.

Adana Demirspor Sürpriz Peşinde

Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Vincenzo Montella’nın ekibi, rakibine 2-0 mağlup oldu. Beklenmedik bir mağlubiyet yaşayan Adana Demirspor, Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. 12. Sıraya gerileyen Adana Demirspor, bu hafta Sivasspor deplasmanına konuk olacak. Son 2 deplasman maçında da puan almayı başaran Adana Demirspor, bu hafta Sivasspor deplasmanında da sürpriz arayacak.

Maç Bilgileri

Sivasspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’a Koray Altınay ve Jorge Felix’in sakatlıkları var.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Pedro Henrique, Kayode

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Jonas Svensson, Semih Güler, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Assambalonga, Pa Dibba, Mario Balotelli

İddaa Tahmini

Sivasspor, iç sahada kolay kolay kaybetmiyor. Bu hafta Adana Demirspor karşısında kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.84

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.18

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, 90+8’de bulduğu golle 1 puanı kurtardı. Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.