Alaves Elche Bahis Tahmini 26.10.2021

İspanya La Liga’da alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Elche deplasmanda, Alaves’e konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Alaves ve Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Alaves kazanır 2.31, beraberlik 3.10, Elche kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış.

Alaves 3 Puanı Aldı

Alaves, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Elche deplasmanına konuk olan Javi Calleja’nın öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Alaves’e galibiyeti getiren goller, Joselu’dan geldi. La Liga’da bu sezon 2. Galibiyetini almayı başaran Alaves, biraz olsun moral buldu diyebiliriz. Bu hafta iç sahada Elche’yi konuk edecek Alaves’de hedef yine galibiyet. Maç öncesinde Alaves’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Elche Deplasmanda Kayıp

Elche, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya başladı. 2 hafta önce Rayo Vallecano deplasmanında 2-1 kaybeden Elche, geçtiğimiz hafta ise Espanyol ile 2-2 berabere kaldı. Lucas Boye, son haftalarda gollerini atmaya devam ediyor ama Elche’nin alt sıralardan kurtulamadığını belirtelim. Geçtiğimiz hafta Espanyol ile 2-2 berabere kalan Elche, son 5 lig maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Bu hafta Elche’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Alaves –Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Tachi, Victor Laguardia, Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Lucas Perez

Elche'nin 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Enzo Roco, Pedro Bigas, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Josan, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Luacs Perez

İddaa Tahmini

Düşük skorlu bir maç bekliyorum. Alaves, özellikle iç sahada skor üretmekte zorlanıyor. 3 golün çıkmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.35

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves, 3. galibiyetini aldı. İç sahada konuk ettikleri Elche’yi tek golle 1-0 mağlup ettiler. 2.5 gol altı tercihimizi ise kazandı.