Arsenal Leeds United İddaa Tahmini 26.10.2021

İngiltere Lig Kupası son 16 turunda Arsenal evinde, Leeds United’ı konuk edecek. Saat 21.45’te başlayacak karşılaşma Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Arsenal ile Leeds United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Arsenal galibiyetinin 1.70, beraberlik tercihinin 3.75, Leeds United galibiyetinin ise 4.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Arsenal Turun Favorisi

Arsenal, Lig Kupası’nda 2.  Turda West Bromwich engelini rahat geçmişti. The Hawthorns’da 6-0 kazanan Arsenal, 3. Turda ise AFC Wimbledon’u 3-0 ile geçti. Lig Kupası’nda oynadıkları 2 maçta 9 atmayı başardılar ve gol yemediler. Premier Lig’de ise son 5 maçından da puan çıkartmayı başaran Arsenal’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de Aston Villa’yı 3-1 ile geçtiler. Lig Kupası’nda bu hafta Leeds United karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

Leeds United 1 Puanı Kurtardı

Leeds United, Lig Kupası’nda 2. Turda Crewe ile karşılaşmıştı. Crewe’yi 3-0 ile geçmeyi başaran Marcelo Bielsa’nın ekibi, 3. Turda ise Fulham’ı penaltılar geçti. Bu sezona iyi başlayamayan Leeds United, Premier Lig’de 9 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. Geçtiğimiz hafta Elland Road’da konuk ettikleri Wolverhampton karşısında 1 puanı son dakikada kurtardılar. Bu hafta Lig Kupası’nda Arsenal’a konuk olacak Leeds United’ın turu geçebileceğini düşünmüyorum.

Maç Bilgileri

Arsenal – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Granit Xhaka, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Nuno Tavares, Rob Holding, Ben White, Kieran Tierney, El Neny, Thomas Partey, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Pierre Aubameyang

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Tyler Roberts

İddaa Tahmini

Arsenal, turun favorisi. Leeds United, oldukça formsuz. Emirates’de Arsenal’ın kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal’da çıkış devam ediyor. Emirates’de Leeds United’ı 2-0 mağlup ettiler ve çeyrek finale yükseldiler.