Auxerre – Bastia İddaa Tahmini 25.10.2021

Fransa Ligue 2‘de, 25 Ekim Pazar akşamı Auxerre ile Bastia karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:45.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Auxerre galibiyetine 1.83, beraberliğe 3.50, Bastia galibiyetine ise 4.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Auxerre’ye Ağır Darbe

Fransa Ligue 2’de zirve mücadelesi veren Auxerre, Milli ara öncesi 6 haftadan namağlup çıkmayı başararak, lider ile puan farkını 5’e indirirken, Milli ara dönüşü lider Toulouse deplasmanına konuk oldu. Puan farkını 2’ye indirme şansına sahip olan ev sahibi, ilk yarıyı 3-0, 90 dakikayı ise 6-0 geride tamamladı. Sezonun en ağır darbesini alan ekip, 12. haftaya kadar sadece Guingamp’a 2-1 mağlup olmuştu. Liderin 8 puan gerisine düşen Jean-Marc Furlan’ın öğrencileri, bu hafta düşme hattındaki Bastia ile karşılaşacak.

Bastia Düşme Hattından Kurtulamadı

Bastia, Milli ara dönüşü Fransa Ligue 2’in zayıf halkaları arasında yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı 0-0’lık Grenoble beraberliğiyle kapatan ve 11 puanda kalan ekip, en alt sıradaki Nancy’nin 3 puan üzerinde yer alıyor. Düşme hattından kurtulamayan Bastia, son 2 haftadan sadece 1 puan çıkarırken, rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. Attığı 9 golle vasat bir hücum performansı ortaya oyan ekip, 12 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabildi ve güven vermedi.

Maç Bilgileri

Auxxere – Bastia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Pierre Legat. Mücadele Abbe-Deschamps Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Auxxere'nin İlk 11’i Belli mi?

Auxxere’nin muhtemel kadrosu: Donovan Leon, Bernard, Pellenard, Rocha, Toure, Mohamed, Georgen, Autret, Dugimont, Hein, Charbonnier.

Bastia'nın İlk 11’i Belli mi?

Bastia’nın muhtemel kadrosu: Thomas Vincensini, Palun, Bocognano, Cardinal, Guidi, Lamonge, Vincent, Schur, Ducrocq, Saadi, Santelli.

Fransa Ligue 2’de liderlik savaşı veren Auxerre, 6 farklı hezimetin ardından, iç sahada toparlanmayı başarır. Rakibinden çok daha iyi bir sezon geçiren ev sahibi, bu hafta 3 puan adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.67

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele skoru belirleyen isim 34. dakikada Birama Toure oldu ve ev sahibi Auxxerre’ye 3 puanı getirdi. Kazananları tebrik ederiz.