Chelsea Southampton İddaa Tahmini 26.10.2021

İngiltere Lig Kupası’nda son 16 turu heyecanı yaşanacak. Southampton deplasmanda, Chelsea’nin konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.45’te Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Chelsea ile Southampton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Chelsea galibiyetine 1.47, beraberlik tercihine 4.50, Southampton galibiyetine ise 6.50 verildiğini görüyoruz.

Chelsea Moralli

Chelsea’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de Norwich City ile karşılaşan Chelsea, rakibini 7-0 mağlup etti. Premier Lig’de üst üste 3. Galibiyetini alan ThomasTuchel’in öğrencileri, liderliğini devam ettiriyor. Lig Kupası’nda ise bu hafta Southampton ile karşı karşıya gelecekler. Bir önceki turda Aston Villa’y penaltılarla elemeyi başaran Chelsea, son 16 turunda Southampton ile eşleşti. Bu hafta Chelsea’de Lukaku, Werner ve Pulusic’in sakatlıkları bulunuyor.

Southampton İçin Zor Maç

Southampton, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Premier Lig’de iç sahada konuk ettikleri Burnley ile 2-2 berabere kaldılar. Premier Lig’de bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen Hasenhüttl’ün öğrencileri, düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. Lig Kupası’nda bir önceki turda Aston Villa’yı penaltılarla geçmeyi başaran Southampton, son 16 turunda Chelsea’nin konuğu olacak. Maç öncesinde Southampton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Chelsea – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Lukaku, Werner ve Pulusic’in sakatlıkları bulunuyor.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz, Hudson Odoi

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, Oriol Romeu, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong, Romain Perraud

İddaa Tahmini

Chelsea, 3 hafta önce Southampton’ı konuk etmiş ve rakibini 3-1 mağlup etmişti. Lig Kupası’nda da kazanmalarını bekliyorum. Southampton’ı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, zorlandı ama kazanmasını bildi. Penaltılara giden maçta Southampton’ı elediler ve tur atladılar.