Espanyol Athletic Bilbao İddaa Tahmini 26.10.2021

İspanya La Liga’da son 3 maçta 7 puan toplayan Athletic Bilbao deplasmanda, Espanyol’a konuk olacak .Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Espanyol ile Athletic Bilbao takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Espanyol galibiyetine 2.75, beraberlik tercihine 3.0, Athletic Bilbao galibiyetine ise 2.85 verildiğini görüyoruz.

Espanyol 3 Maçtır Kaybetmiyor

Espanyol, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Elche deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. La Liga’da üst üste 3 maçtır mağlubiyet yaşamayan Espanyol, bu 3 maçlık süreçte 7 puan topladı. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladılar ve bu hafta Athletic Bilbao karşısında da yenilmezlik serisini sürdürmek istiyorlar. Maç öncesinde Espanyol’da Wu Lei’nin sakatlığı bulunuyor.

Athletic Bilbao Çıkışta

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet elde etti. San Mames Barria’da konuk ettikleri Villarreal’i 2-1 ile geçmeyi başaran Athletic Bilbao, yenilmezlik serisini 3 maça çıkarttı. La Liga’da son 3 maçta 7 puan toplayan Bask ekibi, 8. Sıraya kadar yükselmiş durumda. Bu sezon deplasmanda oynadığı 4 La Liga maçından da puan çıkartmayı başaran Marcelino’nun ekibi, topladığı 16 puan ile 8. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche’nin sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Espanyol – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Wu Lei’nin sakatlığı bulunuyor. Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche’nin sakatlığı devam ediyor.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Oscar Gil, Sergi Darder, Oscar Melendo, David Lopez, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Landry Dimata

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Alex Berenguer, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, sezona iyi başladı. Bu sezon ligde tek mağlubiyetleri var. Son 3 maçta ise 7 puan topladılar. Espanyol karşısında da puan alırlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.28

Rexbet Oranı: 02 (ç), Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao’nun puan almasını bekliyordum. Espanyol deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler ve yenilmezlik serileri 4 maça çıktı.