Günün İddaa Kuponu (2) 26.10.2021

Almanya DFB Kupası’nda 2. Tur heyecanı yaşanırken, 26 Ekim Salı günü fikstüründe yer alan 3 müsabakayı kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Dortmund – Ingolstadt: KGYOK, 1.39 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Dortmund evinde Ingolstadt‘ı konuk edecek. Almanya DFB Kupası 2. Tur mücadelesi, 26 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 21:00‘de başlayacak. Mücadeleye Signal Iduna Park ev sahipliği yapacak. Dortmund geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bielefeld deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıkmayı başarırken, lider Bayern Münih’in 1 puan gerisinde zirve takibini sürdürdü. Son 3 lig sınavından 3 galibiyetle çıkmayı başaran Marco Rose’nin öğrencileri, Milli ara dönüşü tek puan kaybını Şampiyonlar Ligi sahnesinde yaşadı ve Ajax’a deplasmanda 4-0 mağlup olarak, grup liderliğini rakibine kaptırdı. Haaland’ın sakatlığı Dortmund’u zora soksa da, ev sahibi üst üste galibiyetlerle iki kulvarda birden liderlik takibini sürdürdü. Almanya DFB Kupası 2. Turu’nda Dortmund deplasmanına konuk olacak olan Ingolstadt, Almanya 2. Bundesliga’da 11. hafta geride kalırken, en alt sıradan kurtulamadı. Konuk ekip 11 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilirken, kötü gidişata çare olarak 3 hafta önce göreve Andre Schubert’i getirmesine rağmen, kötü gidişatını durduramadı. Son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen Ingolstadt, hoca değişikliğine rağmen, tüm kulvarlarda güven vermiyor. Dortmund zor günler geçiren ve alt ligde mücadele eden Ingolstadt’a iç sahada gol şansı vermeyecektir. Konuk ekip gol adına güven vermiyor.

Mainz – Arminia Bielefeld: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında, Almanya Bundesliga temsilcileri Mainz ile Arminia Bielefeld karşı karşıya gelecek. 26 Ekim Salı günü sahne alacak maçın başlama saati 21:45. Almanya DFB Kupası 2. Turu’nda Bundesliga temsilcilerinden Arminia Bielefeld ile karşılaşacak olan Mainz, Bundesliga’da haftayı galibiyetle kapatarak, güven tazeledi. Evinde ağırladığı Augsburg’u 4-1 mağlup etmeyi başaran ekip, 4 haftadır devam eden puan kayıplarına son verdi. 7. sırada yer alan Bo Svensson’un öğrencileri, zaman zaman düşüşe geçse de, üst sıra takibini bırakmıyor. Rotasını DFB Kupası’na çeviren Mainz, formsuz Bielefeld karşısında şanslı bir kura çekti. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz haftayı 3-1’lik Dortmund mağlubiyetiyle noktalayan Arminia Bielefeld, bu sonuçla birlikte ilk 9 haftanın tamamında puan kaybetti ve ligin en kötü başlangıçlarından birine imza attı. En alt sıradaki Fürth’ün hemen 4 puan üzerinde yer alan Frank Kramer’in öğrencileri, kısa sürede küme düşme tehlikesi yaşamaya başlarken, DFB Kupası 2. Turu öncesinde güven vermedi. Konuk ekip ligde dahi vasat bir futbol sergilerken, kupa sınavında toparlanmakta zorlanır. Rakibinden çok daha iyi Bundesliga performansı sergileyen ve geçtiğimiz haftayı galip kapatan Mainz, iç sahada galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Osnabrück – Freiburg: MS 2, 1.35 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Almanya 3. Lig temsilcisi Osnabrück, 26 Ekim Salı akşamı Bundesliga temsilcisi Freiburg ile karşı karşıya gelecek. Almanya DFB Kupası 2. Tur mücadelesi, Türkiye saat ile 21:45’te sahne alacak. Osnabrück, Almanya 3. Bundesliga’da yoluna 21 puanla 4. sırada devam ediyor. Liderin sadece 7 puan gerisinde yer alan ev sahibi, ligde kolay maç kaybetmedi. 6 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyeti bulunan ev sahibi, son 2 haftadan 4 puanla çıkmayı başardı. Daniel Scherning’in öğrencileri, DF B Kupası’nda ise Werder Bremen’i 2-1 mağlup ederek, Freiburg ile eşleşti. Ev sahibi zor bir kura çekerken, Bundesliga’nın namağlup takımı Freiburg karşısında sürpriz arayacak. Almanya Bundesliga’da Freiburg rüzgarı esiyor. Son 2 haftada Leipzig ile 1-1 berabere kalan, geçtiğimiz hafta ise Wolfsburg’u deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Freiburg, ilk 9 haftadan mağlubiyet almadan çıkmayı başaran tek takım olurken, lider ile puan farkını 3’e indirdi. 3. sırada yer alan ve son haftaların en iyi performans grafiklerinden birini ortaya koyan Christian Streich’in öğrencileri, rotasını DFB Kupası’na çevirdi. 1. Eleme Turu’nda Würzburger’i 1-0 mağlup etmeyi başaran Freiburg, iki kulvarda birden mağlubiyet yüzü görmedi. Bundesliga’da zirve mücadelesi veren ve 9 hafta sonunda mağlubiyet yüzü görmeyen Freiburg, galibiyetlerine DFB Kupası’nda devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.72

Bets10 Bahis Oranı: 3.61