Mainz – Arminia Bielefeld İddaa Tahmini 26.10.2021

Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında, Almanya Bundesliga temsilcileri Mainz ile Arminia Bielefeld karşı karşıya gelecek. 26 Ekim Salı günü sahne alacak maçın başlama saati 21:45.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Mainz galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.00, Arminia Bielefeld galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Mainz Kötü Gidişata Dur Dedi

Almanya DFB Kupası 2. Turu’nda Bundesliga temsilcilerinden Arminia Bielefeld ile karşılaşacak olan Mainz, Bundesliga’da haftayı galibiyetle kapatarak, güven tazeledi. Evinde ağırladığı Augsburg’u 4-1 mağlup etmeyi başaran ekip, 4 haftadır devam eden puan kayıplarına son verdi. 7. sırada yer alan Bo Svensson’un öğrencileri, zaman zaman düşüşe geçse de, üst sıra takibini bırakmıyor. Rotasını DFB Kupası’na çeviren Mainz, formsuz Bielefeld karşısında şanslı bir kura çekti.

Arminia Bielefeld Çok Formsuz

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz  haftayı 3-1’lik Dortmund mağlubiyetiyle noktalayan Arminia Bielefeld, bu sonuçla birlikte ilk 9 haftanın tamamında puan kaybetti ve ligin en kötü başlangıçlarından birine imza attı. En alt sıradaki Fürth’ün hemen 4 puan üzerinde yer alan Frank Kramer’in öğrencileri, kısa sürede küme düşme tehlikesi yaşamaya başlarken, DFB Kupası 2. Turu öncesinde güven vermedi. Konuk ekip ligde dahi vasat bir futbol sergilerken, kupa sınavında toparlanmakta zorlanır.

Maç Bilgileri

Mainz 05 – Arminia Bielefeld Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücade Türkiye saati ile 21.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Mainz 05’in ilk 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Niakhate, Brosinski, Bell, Silvan Widmer, Nebel, Martin, Barreiro, Tauer, Seon Lee, Burkardt.

Arminia Bielefeld’in ilk 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Hoorn, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Manuel Prietl, Lasme, Medina, Okugawa, Krüger.

Rakibinden çok daha iyi Bundesliga performansı sergileyen ve geçtiğimiz haftayı galip kapatan Mainz, iç sahada galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mainz 05 karşılaşmanın normla süresinde 1-0 geriden gelerek 2-1 öne geçmeyi başarsa da, yenilen son dakika golü karşılaşmayı uzatmalara taşıdı. Ev sahibi uzatmalarda Marcus Ingvartsen ile galibiyet golünü buldu.