Milan – Torino İddaa Tahmini 26.10.2021

26 Ekim Salı akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde, liderlik koltuğuna ortak olmayı başaran Milan ile 12. sıradaki Torino karşı karşıya gelecek. S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele saat 21:45‘te sahne alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Milan galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.00, Torino galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.43, beraberliğe 3.40, konuk ekibe ise 4.30 oran veriyor.

Milan Lideri Yakaladı

Milan namağlup İtalya Serie A Ligi performansını geride bıraktığımız hafta 4-2’lik Bologna galibiyetiyle taçlandırdı ve liderin 2 puan kaybettiği haftada aldığı 3 puanla zirveye ortak oldu. Atalanta ve Hellas Verona karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2 kazanan ekip, Bologna karşısında ise maça daha iyi başlarken, etkisini 90 dakikaya yaymayı başardı. Ligin namağlup takımları arasında yer alan Stefano Pioli’nin öğrencileri, attığı 22 golle en yakın rakibi İnter’in ardından, ligin en golcü takımı oldu. Milan zaman zaman önemli savunma hatalarına imza atsa da, hücum hattı harika performansıyla hataya yer vermedi.

Torino 3 Golle 3 Puanı Aldı

Torino evinde 3 golle 3 puanı aldı ve 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Milli ara dönüşünde Napoli’ye deplasmanda 1-0 kaybederek, kötü gidişatını sürdüren Torino, geçtiğimiz hafta düşme hattındaki Genoa karşısında hata yapmadı ve 3-2’lik skorla kazandı. 9 haftadan 3 galibiyet alan Ivan Juric’in öğrencileri, diğer galibiyetlerini ise Salernitana ve Sassuolo gibi formsuz rakiplerinden aldı. Torino 3 puanla birlikte moral depolarken, Milan karşısında sürpriz arayacak.

Maç Bilgileri

Milan – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Castillejo, Florenzi, Maignan, Messias ve Plizzari sakat. Torino cephesinde ise Edera, Mandragora, Pjaca ve Verdi’nin sakatlığı bulunuyor.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Tatarusanu, Simon Kjaer, Pierre Kalulu, Tomori, Romagnoli, Tonali, Saelemaekers, İbrahimovic, Bennacer, Leao, Olivier Giroud.

Torino’nun ilk 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Milinkovic-Savic, Ansaldi, Singo, Bremer, Aina, Ricardo Rodrihuez, Lukic, Tomas Rincon, Linetty, Sanabria, Simone Verdi.

İtalya Serie A Ligi’nde 9 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve zirveye ortak olan Milan, deplasmanda aldığı 4-2’lik galibiyetin ardından, Torino karşısında da galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Taraftarı önünde Torino’yu, Olivier Giroud’un golüyle 1-0 mağlup etmeyi başaran Milan, İtalya Serie A Ligi’nde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Kazananları tebrik ederiz.