QPR Sunderland İddaa Tahmini 26.10.2021

İngiltere Lig Kupası’nda heyecan devam ediyor. QPR evinde, Sunderland ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

QPR ve Sunderland arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. QPR kazanır 1.95, beraberlik 3.75, Sunderland kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış.

QPR Favori Taraf

QPR, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İngiltere Championship’te Peterborough deplasmanına konuk olan QPR, rakibine 2-1 kaybetti. Championship’te son 3 maçta 2. Yenilgisini yaşadılar. Bu hafta Lig Kupası’nda Sunderland’i konuk edecek olan Mark Warburton’un öğrencileri, bir önceki turda Everton’ı mağlup etmeyi başarmıştı. Rakibini penaltılarla geçen QPR, son 16 turunda ise Sunderland ile karşılaşacak.

Sunderland Tur Arayacak

Sunderland, bir önceki turda Wigan Athletic’i mağlup etmeyi başardı. Rakibini deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve son 16 turuna yükseldiler. İngiltere 1. Lig’de ise üst sıraları zorlayan Lee Johnson’ın ekibi, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Charlton Athletic’e 1-0 kaybetmişti. Lider Plymounth’un 2 puan gerisinde bulunan Sunderland’in 2 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta Lig Kupası’nda QPR’a konuk olacak Sunderland’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

QPR – Sunderland Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Loftus Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

QPR'ın 11’i Belli mi?

QPR’ın muhtemel kadrosu: David Cornell, Nathan Thompson, Mark Beevers,Jorge Grant, Ronnie Edwards, Samuel Szmodics, Jack Taylor, Sirik Dembele, Harrison Burrows, Olvier Norburn, Joe Ward

Sunderland'in ilk 11’i Belli mi?

Sunderland’in muhtemel kadrosu: Ron Hofmann, Tom Flanagan, Callum Doyle, Carl Wichester, Luke O’Nien, Dennis Cirkin, Alex Pritchard, Daniel Neill, Aiden McGady, Aiden O’Brien, Ross Stewart

İddaa Tahmini

QPR’dan galibiyet beklentim var. Bir önceki turda Everton’ı elemişlerdi. Sunderland karşısında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi 0-0’lık eşitlikle biten maç penatlılara gitti ve Sunderland rakibini mağlup ederek, Lig Kupası’nda çeyrek finale yükseldi.