Venezia – Salernitana İddaa Tahmini 26.10.2021

İtalya Serie A Ligi’nin 10. hafta fikstüründe, 26 Ekim Salı akşamı saat 19:30′da, Venezia evinde Salernitana‘yı konuk edecek. Karşılaşmanın yayın ekranı S Sport Plus.

İddaa ve Bahis Tahimini

Bets10, Venezia galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.60, Salernitana galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Venezia Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde 9. hafta geride kalırken, ligin yeni temsilcisi Venezia, 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplarken, düşme potasının 2 puan üzerinde, 16. sırada yer aldı. Milli ara dönüşü Fiorentina’yı iç sahada 1-0 mağlup eden ekip, geçtiğimiz hafta ise 1-0 öne geçtiği Sassuolo’ya 3-1’lik skorla geçilirken, son 6 haftanın 5’inde puan kaybetti. Formsuz Venezia, kötü gidişatına ligin zayıf halkası Salernitana karşısında son vermek istiyor.

Zayıf Halka Salernitana

Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde 9. hafta geride kalırken, geçtiğimiz hafta aldığı 3-1’lik Sassuolo mağlubiyetiyle birlikte ligin zayıf halkası olmaya devam etti. 9 haftada sadece evinde Genoa’yı mağlup etmeyi başarırken, sadece 4 puana sahip oldu. Son 2 haftada gol yiyen ve mağlubiyetten kurtulamayan Salernitana, attığı 8 gol ve yediği 21 golle ligin en zayıf gol istatistiklerinden birine de sahip. Ligin yeni temsilcisi kısa sürede küme düşme adayları arasında en başı çekerken, Venezia deplasmanında dahi güven vermedi.

Maç Bilgileri

Venezia – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierluigi Penzo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Venezia takımında Ala-Myllymaki, Aramu, Fiordilino, Johnsen ve Vacca sakat. Salernitana cephesinde ise Bogdan, Capezzi, L. Coulibaly ve Veseli’nin sakatlığı bulunuyor.

Venezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Niki Maenpaa, Molinaro, Caldara, Ebuehi, Ceccaroni, Heymans, Antonio Domen Crnigoj, Peretz, Di Mariano, Mazzocchi, Forte.

Salernitana’nın ilk 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Matteo Ruggeri, Jaroszynski, Ramzi Aya, Joel Obi Mamadou Ribery, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Salernitana ve düşme hattının hemen üzerinde yer alan Venezia’nın, savunma zafiyetlerine devam ederek, bu hafta kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı zorlu alt sıra mücadelesinde, ligin en zayıf halkası Salernetina sürpriz bir galibiyete imza attı. İki takımda hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.