Burnley Tottenham İddaa Tahmini 27.10.2021

İngiltere Lig Kupası’nda heyecan devam ediyor. Tottenham deplasmanda, Burnley’e konuk olacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Burnley ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Burnley kazanır 3.10, beraberlik 3.50, Tottenham kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

Rochdale’ı Elediler

Burnley, İngiltere Lig Kupası’nda Tottenham’ı konuk edecek. Bir önceki turda Rochdale ile karşı karşıya gelen Burnley, rakibini Turf Moor’da 4-1 mağlup etmeyi başardı. 2. Turda ise Newcastle United’ı elemeyi başardılar. Premier Lig’de ise üst üste puan kayıpları yaşayan Sean Dyche’ın ekibi, tam 9 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Southampton deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Bu hafta Lig Kupası son 16 turunda Tottenham’ı konuk edecek Burnley’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Tottenham Turun Favorisi

Tottenham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları West Ham deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Premier Lig’de son 5 maçta 3 yenilgi alan Tottenham’da işler pek yolunda gitmiyor. Bu hafta içi ise Lig Kupası’nda Burnley’e konuk olacak Tottenham’da tek hedef galibiyet. Bir önceki turda Newcastle United’ı penaltılarla elemeyi başaran Tottenham, Burnley karşısında da turun favorisi.

Maç Bilgileri

Burnley – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Dale Stephens’in sakatlığı bulunuyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Ashley Barnes, Chris Wood

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Oliver Skipp, Lucas Moura, Tayguy Ndombele, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Totttenham, maçın ve turun favorisi. Burnley’i deplasmanda mağlup ederler ve çeyrek finale yükselirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham zorlandı ama kazanmasını bildi. Burnley’i tek golle geçtiler ve çeyrek finale yükseldiler.