Cagliari – Roma İddaa Tahmini 27.10.2021

27 Ekim Çarşamba günü İtalya Serie A Ligi‘nin 10. hafta fikstüründe yer alan karşılaşmada, Cagliari evinde Roma‘yı ağırlayacak. Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alacak mücadeleyi S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Sardegna Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Cagliari galibiyetine 4.75, beraberliğe 4.33, Roma galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda.

Cagliari Zor Günler Geçiriyor

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanına konuk olan Cagliari, hem hücum hattında hem de savunmada etkisiz kalınca, 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 90 dakika sonunda rakip kaleye 1 isabetli şut atabilen ev sahibi, yeni hocası Walter Mazzarri yönetiminde zayıf halkalardan biri olmaktan kurtulamadı. 9 haftada sadece 2 hafta önce Sampdoria’yı mağlup edebilen Cagliari, geri kalan 8 maçtan sadece 3 puan topladı. Sampdoria galibiyeti de ev sahibinin toparlanmasında yardımcı olmazken, Cagliari güven vermemeye devam ediyor.

Roma Napoli’y Dur Dedi

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Derby Del Sole heyecanı yaşanırken, Roma lider Napoli’nin galibiyet serisine 0-0’lık beraberlikle son vermeyi başardı. UEFA Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt’e 6-1 mağlup olan Roma, evine büyük bir şokla dönerken, Napoli karşısında iyi bir oyun ortaya koydu ve galibiyete yakınlaştığı mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Son 2 hafta Juventus ve Napoli derbilerinden sadece 1 puan çıkarabilen Roma, Jose Mourinho yönetiminde galibiyetlerine geri dönmek istiyor.

Maç Bilgileri

Cagliari – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi I. Pezzuto. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari takımında Ceter Valencia, Dalbert, Ladinetti ve Rog sakat. Roma cephesinde ise Smalling ve Spinazzola’nın sakatlığı bulunuyor.

Cagliari’nin ilk 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Henrique, Walukiewicz, Caceres, Carboni, Nandez, Marin, Joa Pedro, Pereiro, Deiola, Pavoletti.

Roma’nın ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Roger, Susperreguy, Mancini, Cristante, El Shaarawy, Veretout, Pellegrini, Mkhitaryan, Tammy Abraham.

Roma üst üste puan kayıplarıyla zor günler geçirmeye başladı. Ancak konuk ekip son maçta lidere geçit vermedi ve iyi bir sınav verdi. Roma’nın Cagliari deplasmanında galibiyet hedefine ulaşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma puan kayıplarına 1-0 geriden gelerek dur dedi. Mourinho’nun öğrencileri, Lorenzo Pellegrini ve Ibanez’in golleriyle galibiyete ulaştı. Kazananları tebrik ederiz.