Empoli – İnter İddaa Tahmini 27.10.2021

İddaa fikstüründe 27 Ekim Çarşamba günü yer alan İtalya Serie A Ligi 10. hafta mücadelesinde, Empoli evinde İnter‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45‘te başlama düdüğü çalınacak karşılaşmayı S Sport Plus ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Empoli galibiyetine 5.50, beraberliğe 4.75, İnter galibiyetine ise 1.53 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Empoli Evine Galibiyetle Döndü

Empoli konuk olduğu Salernitana deplasmanında fişi erken çekti ve ilk yarıyı 4-0 önde kapatırken, 90 dakika 4-2’lik galibiyetle son buldu ve Empoli 2 haftalık mağlubiyet serisinin ardından, evine 3 puanla döndü. Ligin yeni temsilcisi 9 hafta sonunda 4 galibiyetle 12 puan toplarken, geri kalan 5 maçta mağlup oldu. Skoru korumayı ve geriden gelmeyi başaramayan Empoli’nin 1 puana razı gelmediğini söyleyebiliriz. 9 haftanın 7’sinde skor üretmeyi başaran ev sahibi, gol sorunu yaşamıyor.

İnter Galibiyeti Kaçırdı

İtalya Serie A Ligi’nde Milli ara öncesi namağlup bir performans grafiği ortaya koyan İnter, Milli ara dönüşü derbilerde üst üste puan kayıpları yaşadı. Lazio deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndükten sonra, 9 yıllık şampiyonluk serisini geçtiğimiz sezon elinden aldığı Juventus’u evinde konuk eden İnter, 1-0 öne geçtiği ezeli rakibi karşısında, son dakikada yediği penaltı golüyle galibiyeti kaçırdı ve 1-1’lik beraberliğe razı geldi. Simone Inzaghi’nin öğrencileri rakibinden daha üstün bir oyun ortaya koymasına karşın, ilk golün ardından farkı bir türlü 2’ye çıkaramadı. Ancak Lazio derbisinden çok daha etkili bir İnter karşımıza çıktı. Serie A Ligi’nin 3. sırasında yer alan İnter, zirve takibini sürdürüyor.

Maç Bilgileri

Empoli – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi D. Chiffi. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli takımında Furlan ve Romagnoli sakat. İnter cephesinde ise Eriksen kadroda yer almıyor.

Empoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Luperto, Marchizza, Ismajli, Ricci, Bandinelli, Bajrami, Stojanovic, Haas, Cutrone, Mancuso.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Vrij, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Arturo Vidal, Dzeko, Perisic.

Zirve takibini sürdüren İnter, son 2 haftadan 1 puanla yetinirken, ilk kez üst üste 2 maçta puan kaybetti. İnter derbilerde galibiyet için yetersiz kalsa da, Empoli deplasmanında galibiyet alacak güçte.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.53

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide son dakika golüyle 1 puana razı gelen İnter, Empoli karşısında çok daha etkili bir futbol sergiledi ve haftayı farklı galibiyetle kapattı. Kazananları tebrik ederiz.