Mallorca Sevilla İddaa Tahmini 27.10.2021

İspanya La Liga’da zirve takibini sürdüren Sevilla deplasmanda, Mallorca’ya konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Mallorca ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 5.05, beraberlik 3.50, Sevilla kazanır ise 1.82 olarak açıklanmış.

Mallorca Sonunu Getiremedi

Mallorca, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Mestella’da Valencia’ya konuk olan Luis Garcia’nin öğrencileri, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 90. Dakikaya 2-0 önde girdiler ama uzatmalarda yedikleri 2 golle 1 puana razı oldular. Dramatik bir beraberlik alan Mallorca, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada sadeec 1 galibiyet alabildi. Bu hafta Mallorca’da Lee Kangin ve Rodrigo Battaglia’nın kart cezalısı olduklarını söyleyelim.

Sevilla Zirve Takibinde

Sevilla, zirve takibini sürdürüyor. 2 hafta önce Celta Vigo deplasmanında 1-0 kazanmayı başaran Sevilla, geçtiğimiz hafta sonu ise Levante’yi iç sahada 5-3 ile geçmeyi başardı. La Liga’da son 2 maçtan 6 puan çıkartan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, 20 puan ile 3. Sırada yer alıyor. Lider Real Sociedad’ın 1 puan gerisindeler ama Sevilla’nın 1 maçının eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta Mallorca’ya konuk olacak Sevilla, maçın favorisi. Maç öncesinde Sevilla’da Papu Gomez’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Mallorca – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Lee Kangin ve Rodrigo Battaglia’nın kart cezalısı olduklarını söyleyelim. Sevilla’da Papu Gomez’in sakatlığı bulunuyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Rakitic, Joan Jordan, Fernando, Erik Lamela, Ocampos, Suso, Rafa Mir

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Mallorca, geçen hafta Valencia’dan puan aldı. İç sahada da kolay gol buluyorlar. Sevilla favori ama savunmda geçen hafta güven vermediler. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.86

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir karşılaşma oldu. İki takımda skor üretti. Mallorca, iç sahada konuk ettiği Sevilla’dan puan almayı başardı.