Mönchengladbach – Bayern Münih İddaa Tahmini 27.10.2021

Mönchengladbach evinde Bayern Münih‘i konuk edecek. Almanya DFB Kupası 2. Tur mücadelesi, 27 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alacak ve Spor SMART 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Mönchengladbach galibiyetine 7.00, beraberliğe 5.00, Bayern Münih galibiyetine ise 1.38 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.36, 2.5 Alt 2.95 olarak verilmiş.

Mönchengladbach Haftayı Mağlup Kapattı

Mönchengladbach cephesinde Adi Hütter dönemi kötü başladı. Almanya Bundesliga’da 9. hafta geride kalırken, ev sahibi 11 puanla 12. sırada yer alıyor. Üst sıra hedefinden uzak kalan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Hertha Berlin deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. 3 maçlık yenilmezlik serisiyle toparlanan ekip, son hafta tekrar düşüşe geçti. Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih ile DFB Kupası’nda karşı karşıya gelecek olan Mönchengladbach, Hertha Berlin karşısında sergilediği performansla güven vermekten çok uzak kaldı.

Bayern Münih Mutlak Favori

Bayern Münih’te Nagelsmann dönemi harika başladı. Genç teknik adam takımını Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda liderliğe taşıdı. Bundesliga’da Milli ara dönüşü Bayer Leverkusen ve Hoffenheim karşısında toplam 9 atıp, kalesinde 1 gole izin vererek 6 puan toplayan ekip, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Benfica’yı deplasmanda 4-0 mağlup etti. Savunma ve hücum hattında harikalar yaratan Bayern Münih, çok formda. Konuk ekip katıldığı tüm kulvarlarda Nagelsmann yönetiminde sergilediği futbol sonrası şampiyonluğun en büyük favorilerinden birisi. Bayern Münih çarpıcı performansıyla DFB Kupası öncesinde mutlak favori.

Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Jordan Beyer, Elvedi, Jantschke, Scally, Neuhaus, Wolf, Laszlo Benes, Hermann, Stindl, Alassane Plea.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Niklas Süle, Bouna Sarr, Nianzou Kouassi, Stanisic, Sane, Kimmich, Gnabry, Müller, Lewandowski, Musiala.

3 kulvarda birden sergilediği performansla şampiyonluğa göz kırpan Bayern Münih, DFB Kupası 2. Turu’nda hata harika hücum performansını sürdürecek ve tek başına dahi 2.5 gol barajını aşacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.25

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.36

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma tarihi bir skorla son buldu. Ev sahibi Mönchengladbach rakibini 5 farkla mağlup etmeyi başarırken, Münih uzun yıllar sonra en büyük hezimetini DFB Kupası’nda yaşadı. Mücadelede 2.5 gol barajı ev sahibi tarafından aşıldı.