Preston Liverpool İddaa Tahmini 27.10.2021

İngiltere Lig Kupası son 16 turunda Preston evinde, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 21.45’te Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Liverpool bugün Preston karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Preston galibiyetine 8.50, beraberlik tercihine 5.50, Liverpool galibiyetine 1.33 oran veriyor. 

Preston Alt Sıralarda

Preston, bir önceki turda alt lig takımı olan Cheltenham ile karşılaşmıştı. Rakibini 4-1 ile geçmeyi başaran Preston,  son 16 turunda Liverpool’un rakibi oldu. Zor bir kura çektiler ve Liverpool karşısında turu geçme şansları oldukça zor gözüküyor. Championship’te bu sezon 3 galibiyeti bulunan Preston, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Blackpool deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu hafta Lig Kupası’nda Liverpool’u konuk edecek Preston’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Liverpool Doludizgin

Liverpool, geçtiğimiz hafta Premier Lig’de dikkat çekici bir galibiyet aldı. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’ı 5-0 mağlup etmeyi başardılar. Premier Lig’de bu sezon mağlubiyeti bulunmayan Klopp’un ekibi, lider Chelsea’nin ardından 2. Sırada yer alıyor. Bu hafta içi ise Lig Kupası’nda Preston’a konuk olacaklar. Bir önceki turda Norwich City’i 3-0 ile geçen Liverpool, Preston karşısında da turun net favorisi. Maç öncesinde Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Preston – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deepdale Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Preston'ın ilk 11’i Belli mi?

Preston’ın muhtemel kadrosu: Daniel Iversen, Sepp van den Berg, Patrick Bauer, Jordan Storey, Andrew Hughes, Benjamin Whiteman, Alan Browne, Daniel Johnson, Scott Sinclair, Josh Earl, Emil Ris Jakobsen

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Liverpool’un rahat kazanması gereken bir maç. Championship ekibi Preston’ı farklı geçerler ve tur atlarlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.22

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.33

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Preston, sürpriz yapamadı. İç sahada konuk ettikleri Liverpool’a 2-0 kaybettiler ve kupadan elendiler.