Rayo Vallecano Barcelona İddaa Tahmini 27.10.2021

İspanya La Liga’da bu sezon iç sahada puan kaybı yaşamayan Rayo Vallecano evinde, Barcelona’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Smart Spor kanından takip edilebilecek.

Rayo Vallecano ile Barcelona zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Rayo Vallecano galibiyetinin 4.80, beraberlik tercihinin 4.00, Barcelona galibiyetinin ise 1.74 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Rayo Vallecano İç Sahada Kazanıyor 

Rayo Vallecano, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Real Betis deplasmanından 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı La Liga’da bu sezon iç sahada çok etkili sonuçlar alan Rayo Vallecano, deplasman maçlarında ise aynı performansı gösteremiyorlar. Bu sezon Valecas’da oynadıkları 4 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Barcelona maçı öncesinde Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor. 

Barcelona’da İşler Yolunda Gitmiyor 

Barcelona’da işler yolunda gitmiyor. La Liga’da geçtiğimiz hafta Real Madrid’i konuk eden Barcelona,  sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. El Clasico’dan puansız ayrılan Barcelona’daw Koeman adına tehlike çanları çalmaya başladı. Bu sezon La Liga’da oynadığı 9 karşılaşmada sadece 4 galibiyet alabilen Ronald Koeman’ın ekibi, deplasmanda ise henüz galibiyet ile tanışamadı. Deplasmanda oynadıkları 4 karşılaşmada da puan kaybı yaşadılar. Bu hafta Rayo Vallecano’ya konuk olacak Barcelona’da Pedri, Dembele ve Braithwaite’ın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor. Barcelona’da Pedri, Dembele ve Braithwaite’ın sakatlıkları bulunuyor.  

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Roberto, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Gavi, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Coutinho, Memphis Depay, Luuk De Jong

İddaa Tahmini

Barcelona’ya güvenmek zor. Rayo Vallecano, sezonun dikkat çeken takımlarından biri ve bu sezon iç sahada 4 maçtan da galibiyet ile ayrıldılar. Barcelona’ya sorun çıkartabilirler. Gollü bir maç izleriz. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, iç sahadaki galibiyet serisini sürdürdü. Barcelona’yı 1-0 mağlup etmeyi başardılar.