Real Madrid Osasuna Bahis Tahmini 27.10.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Üst üste 4 deplasman maçından da galibiyet ile ayrılan Osasuna, Real Madrid’e konuk olacak. Mücadele saat 22.30’da Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Real Madrid ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.35, beraberlik 5.50, Osasuna kazanır ise 9.00 olarak açıklanmış.

Real Madrid Moralli

Real Madrid’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu El Clasico’da Barcelona ile karşı karşıya gelen Real Madrid, sahadn 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. La Liga’da 2 maç aradan sonra galibiyet almayı başaran Real Madrid, puanını 20 yaptı ve 2. Sıraya yükseldi. Lider Real Sociedad’ı 1 puan gerisindeler ve 1 maçları eksik. Bu hafta Santiago Bernabeu’da Osasuna’yı konuk edecek Real Madrid’in rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Maç öncesinde Real Madrid’de Isco, Bale ve Marcelo’nun sakatlıkları var.

Osasuna Deplasmanda Kazanıyor

Osasuna, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Granada ile 1-1 berabere kaldılar. 90 dakikada yediği golle 2 puan bırakan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, bu sezon La Liga’da oynadığı 4 deplasman maçından da galibiyet ile ayrıldı. Topladığı 18 puan ile 6. Sırada yer alan Osasuna, bu hafta Real Madri deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Osasuna’da Cote’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Real Madrid – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Di Stefano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Isco, Bale ve Marcelo’nun sakatlıkları var. Osasuna’da Cote’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Odriazola, Casemiro, Federico Valverde, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

Osasuna'nın11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Enric Gallego

İddaa Tahmini

Osasuna, bu sezon deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada da puan kaybı yaşamadı ama Real Madrid’e karşı işleri zor. Real Madrid, haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.21

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.35

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna, deplasman maçlarındaki etkili sonuçlarını sürdürdü. Real Madrid deplasmanından da puan çıkartmayı başardılar.