Trabzonspor Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 29.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de Karadeniz derbisi heyecanı yaşanacak. Çaykur Rizespor deplasmanda, Trabzonspor’a konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Trabzonspor galibiyetinin 1.37, beraberlik tercihinin 5.60, Çaykur Rizespor galibiyetinin ise 9.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Trabzonspor Liderliğini Sürdürüyor

Trabzonspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’de konuk oldukları Göztepe deplasmanında 1-0 kazanmayı başardılar. Trabzonspor’a galibiyeti getiren gol, Gervinho’dan geldi. Süper Lig’de bu sezon 10 maçta mağlubiyet yaşamayan ve son 3 maçından da galibiyet ile ayrılan Bordo Mavililer, topladığı 23 puan ile liderliğini sürdürüyor. Bu sezon oynadığı tüm maçlarda gol atmayı başaran Trabzonspor, ligin hücumsal anlamda en üretken takımlarından biri. ÇaykurRizespor’u konuk edecek Trabzonspor’da Abdülkadir Parmak’ın sakatlığı bulunuyor.

Çaykur Rizespor Son Sırada

Çaykur Rizespor, bu sezon Süper Lig’de ilk galibiyetini aldı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Kasımpaşa’yı konuk eden Hamza Hamzaoğlu’nun ekibi, rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de topladığı 4 puan ile son sırada yer alan Çaykur Rizespor, bu hafta Karadeniz derbisinde Trabzonspor’un konuğu olacak. Bu sezon Çaykur Rizespor’un Süper Lig’de deplasmanda puan alamadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Trabzonspor – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Abdülkadir Parmak’ın sakatlığı bulunuyor.

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Berat Özdemir, Anders Trondsen, Marek Hamsik, Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Gervinho, Jorge Djaniny

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Sebastian Holmen, Selim Ay, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Alper Potuk, Ronaldo Mendes, Fabricio Baiano, Erik Sabo, Loic Remy

İddaa Tahmini

Trabzonspor’un rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Çaykur Rizespor’u yenerler ve 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.19

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrılmayı başardı. Rizespor’u iç sahada 2-1 ile geçtiler.