West Ham Manchester City Bahis Tahmini 27.10.2021

İngiltere Lig Kupası son 16 turunda West Ham evinde, Manchester City ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

West Ham ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. West Ham kazanır 6.50, beraberlik 4.50, Manchester City kazanır ise 1.47 olarak açıklanmış.

West Ham Moralli

West Ham’da moraller yerinde. Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler almayı başaran David Moyes’un öğrencileri, üst sıra hedefini devam ettirdi. 2 hafta önce Goodison Park’ta Everton’ı 1-0 ile geçen West Ham, geçtiğimiz hafta sonu ise Tottenham’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bu hafta içi ise Lig Kupası’nda Manchester City ile karşılaşacaklar. Bir önceki turda Manchester United’ı deplasmanda 1-0 mağlup eden ve tur atlayan West Ham, Manchester City karşısında da tur hedefliyor.

Manchester City Favori Taraf

Manchester City, bir önceki turda Wycombe ile karşılaşmıştı. Etihad’da konuk ettikleri rakibinmi 6-1 mağlup ettiler ve tur atladılar. Premier Lig’de ise geçtiğimiz hafta sonu Brighton’a konuk olan Guardiola’nın öğrencileri, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Bu hafta içi ise Lig Kupsı mesaisine çıkacak olan Manchester City, West Ham deplasmanına konuk olacak. Son haftalarda gösterdiği performans ile dikkat çeken Phil Foden, Manchester City’nin dikkat çeken isimlerinden biri diyebiliriz. Maç öncesinde Ferran Torres’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

West Ham – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Vladimir Coufal sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Manchester City’de Ferran Torres’in sakatlığı bulunuyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodrigo, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Raheem SterlingGabriel Jesus

İddaa Tahmini

Manchester City’den galibiyet beklentim var. West Ham’ın Lig Kupası macerası buraya kadar sürer. Manchester City kazanan taraf olur ve çeyrek finale yükselir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.32

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın normal süresi ve uzatmaları golsüz beraberlik ile bitti. Penaltılarla rakibini eleyen West Ham, çeyrek finale yükseldi.