Günün İddaa Kuponu 29.10.2021

29 Ekim Cuma günü İddaa fikstüründe yer alan 3 müsabakayı kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

PSG – Lille: H1, 1.79 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; Fransa Ligue 1′in lideri PSG evinde Lille‘i konuk edecek. 12. haftanın açılış mücadelesi, 29 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’da, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 11. haftasında Marsilya derbisine çıkan PSG, lider olarak Veldorme Stadı’nda boy gösterirken, 57. dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kaldığı karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Achraf Hakimi’nin kırmızı kartı ev sahibinde tüm planları bozdu. Mauricio Pochettino’nun öğrencileri liderlik koltuğundaki yerini korumayı başarsa da, son 3 haftada 5 puan kaybetti. Son 3 haftada sadece Angers’i son dakika golüyle mağlup edebilen PSG, Rennes’e 2-0 mağlup olurken, Marsilya ile berabere kaldı. İlk8 haftadan 8 galibiyetle çıkan ekip, bir diğer ezeli rakibi Lille karşısında galibiyeti hedefliyor. Lille cephesinde teknik adam için tehlike çanları çalıyor. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu olarak 11 haftada boy gösteren Lille, sadece 4 maç kazanırken, 10. sıraya kadar geriledi. Geçtiğimiz hafta evinde Brest’i konuk eden Jocelyn Gourvennec’in öğrencileri, David ile maçın hemen başında 1-0 öne geçmeyi başarsa da, üstünlüğünü koruyamadı ve 1-1’lik beraberliğe razı geldi. Milli aradan 1-0’lık Clermont mağlubiyetiyle dönen Lille, kötü gidişatını sürdürüyor. Geçen sezon harika savunma performansıyla zafere ulaşan konuk ekip, bu sezon 11 haftada sadece 1 kez kalesini gole kapatmayı başarabildi. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, 3 yıllık şampiyonluk serisini kaptırdığı Lille karşısında, geçtiğimiz sezonun intikamını alacak ve haftayı farklı galibiyetle kapatarak, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştıracaktır.

Hoffenheim – Hertha Berlin: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 29 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30‘da, Hoffenheim ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga 10. haftanın açılış mücadelesi, beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Hoffenheim, Allianz Arena’dan hezimetle döndü. Ev sahibi geçtiğimiz hafta lider Bayern Münih karşısına deplasmanda çıkarken, 4-0’lık yenilgiyle evine döndü. Milli ara dönüşünde Köln’ü iç sahada 5-0 mağlup eden Hoffenheim, harika performansını sadece 1 hafta koruyabildi. Münih karşısında alınan mağlubiyet normal bir sonuç olsa da, sergilenen futbol umut vermedi. 9 hafta sonunda 11 puanla 11. sırada yer alan Sebastian Hoeness’in öğrencileri, 10. haftada en yakın rakibi Hertha Berlin’i evinde ağırlayacak. Rakibi Hoffenheim gibi Milli aradan iyi bir geri dönüş yapmayı başaran Hertha Berlin, rakibinin aksine iyi performansını geçtiğimiz haftaya taşıdı. Milli ara dönüşünde Frankfurt’u mağlup etmeyi başaran ekip, geçtiğimiz hafta evinde Mönchengladbach’ı Marco Richter’in tek golüyle mağlup etmeyi başardı. Son 6 haftadan 4 galibiyet almayı başaran Hertha Berlin, düşme hattından kurtularak üst sıralara tırmanıyor. Konuk ekip bu hafta 1 puan üzerinde yer aldığı Hoffenheim karşısına 2 haftalık galibiyet serisiyle çıkacak. Son haftalarda inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan Hoffenheim ile Milli ara dönüşü vites yükselten Hertha Berlin’in, zorlu 90 dakikada rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Trabzonspor – Çaykur Rizespor: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Karadeniz derbisinde Türkiye Süper Ligi’nin lideri Trabzonspor, 29 Ekim Cuma akşamı evinde Çaykur Rizespor‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00‘de başlama düdüğü çalınacak olan zorlu mücadeleyi beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. Türkiye Süper Ligi’nin namağlup lideri olarak Göztepe deplasmanına konuk olan Trabzonspor, Bakesatas’ın yokluğunda zorlu bir deplasman sınavı verirken, sahneye Gervinho çıktı ve takımına 3 puanı getirdi. 10 hafta sonunda 7. galibiyetini alan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, en yakın rakibinin 4 puan üzerinde yoluna lider olarak devam ediyor. Attığı 20 golle ligin en iyi hücum performansını ortaya koyan Bordo Mavililer, Feenrbahçe derbisinde aldığı galibiyetin ardından, yoluna doludizgin devam ediyor. Trabzonspor, Çaykur Rizespor karşısına 3’te 3 yaparak çıkıyor. Çaykur Rizespor, Türkiye Süper Ligi’nin en zayıf halkası olarak lider Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip ilk 10 haftadan sadece 1 galibiyet alırken, sezonun ilk 3 puanını geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Kasımpaşa karşısında 2-1’lik skorla aldı. Konuk ekip bildiğimiz gibi 4 hafta önce göreve Hamza Hamzaoğlu’nu getirmiş ve ilk 3 haftada Başakşehir, Giresunspor ve Galatasaray’a kaybetmişti. Kalesinde 22 gole engel olamayan konuk ekip, ligin en zayıf savunma performansını sergiliyor. Trabzonspor liderliğini korumak için, Çaykur Rizespor ise en zayıf halka olmaktan kurtulmak için galibiyeti hedefliyor. İki Karadeniz ekibi kritik maçta birbirlerine gol atmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 4.58

Bets10 Bahis Oranı: 5.75