PSG – Lille İddaa Tahmini 29.10.2021

Fransa Ligue 1′in lideri PSG evinde Lille‘i konuk edecek. 12. haftanın açılış mücadelesi, 29 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’da, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, PSG galibiyetine 1.32, beraberliğe 5.50, Lille galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.51, 2.5 Alt 2.60 olarak verilmiş.

Lider Evine Puan Kaybıyla Döndü

Fransa Ligue 1’in 11. haftasında Marsilya derbisine çıkan PSG, lider olarak Veldorme Stadı’nda boy gösterirken, 57. dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kaldığı karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Achraf Hakimi’nin kırmızı kartı ev sahibinde tüm planları bozdu. Mauricio Pochettino’nun öğrencileri liderlik koltuğundaki yerini korumayı başarsa da, son 3 haftada 5 puan kaybetti. Son 3 haftada sadece Angers’i son dakika golüyle mağlup edebilen PSG, Rennes’e 2-0 mağlup olurken, Marsilya ile berabere kaldı. İlk8 haftadan 8 galibiyetle çıkan ekip, bir diğer ezeli rakibi Lille karşısında galibiyeti hedefliyor.

Lille Alt Sıralardan Kurtulamadı

Lille cephesinde teknik adam için tehlike çanları çalıyor. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu olarak 11 haftada boy gösteren Lille, sadece 4 maç kazanırken, 10. sıraya kadar geriledi. Geçtiğimiz hafta evinde Brest’i konuk eden Jocelyn Gourvennec’in öğrencileri, David ile maçın hemen başında 1-0 öne geçmeyi başarsa da, üstünlüğünü koruyamadı ve 1-1’lik beraberliğe razı geldi. Milli aradan 1-0’lık Clermont mağlubiyetiyle dönen Lille, kötü gidişatını sürdürüyor. Geçen sezon harika savunma performansıyla zafere ulaşan konuk ekip, bu sezon 11 haftada sadece 1 kez kalesini gole kapatmayı başarabildi.

Maç Bilgileri

PSG – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG cephesinde Rico, Veratt, Paredes ve Ramos’un sakatlığı bulunuyor. Hakimi ise kart cezalısı. Lille’de Botman ve Jardim sakat.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Donnarumma, Kimpembe, Diallo, Kehrer, Dina, Ander Herrera, Wijnaldum, Messi, Neymar, Mbappe, Icardi.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Djalo, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Jonathan David, Jonathan Ikone.

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, 3 yıllık şampiyonluk serisini kaptırdığı Lille karşısında, geçtiğimiz sezonun intikamını alacak ve haftayı farklı galibiyetle kapatarak, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştıracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.79

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçın ilk yarısını Lille, David’in golüyle 1-0 önde kapatmayı başarırken, yıldızlar topluluğu PSG ikinci yarıda Correa ve Di Maria’nın golleriyle geri dönmeyi başardı. Lider PSG ezeli rakibini tek farklı skorla mağlup edebildi.